Categories
Kontaktirajte nas

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

News

Dom > Novosti > Sadržaj

Поново дизајн камиона за лифтове робе

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Sep 30, 2017

Ако је лифт ослабио висок сензор ПС5 и вратило осовине сензора ПС6 ПС6 у подизном мотором који ради када се десио квар. Или због старења фотоелектричног сензора, излазни заостатак или услед лаганог одзива ПЛЦ одговора и других тема, возачка кола лифта ће зауставити локацију акумулације одступања. То јест, корпа у лифту која се покреће неко вријеме након што је положај заустављања виши или нижи или нижи, па чак и може доћи до лебдења возила или до краја несреће. Да би се овај проблем решио потребно је додати програму брзом брзином пулсирања, кориштењем бројача како би се исправно утврдио степен аутомобила у лифту.

У програму можете да изаберете би-фазни бројач са повећањем бројачих импулса, или можете изабрати монофазни бројач са унутрашњом оријентацијом или екстерним управљањем смера. Ротацијски енкодери могу бити инкрементални енкодери или кодери протокса, који су флексибилни, а одабрани избор кодера треба комбиновати са програмом брзог бројача, режимом рада и системском контролном ријечју.

У програму позивањем броја прекида од 12 прекинутих потпрограма за подизање мотора за заустављање напред или назад, како би се постигао циљ прецизног нивелисања аутомобила. Код брзог бројача и ротационог енкодера избор и конфигурација могу бити флексибилни да би се ухватио број спољашњих улазних тачака у случају напрезања, можете користити унутрашњу контролу смера брзог бројача за завршетак повећања и смањења бројача. Не можете повећати или смањити бројање, директно у програму корак по корак када се ресетује брзи бројач за завршетак. Добри дизало Елеватор као вертикално превозно средство унутар зграде, безбедан и удобан за ношење гостију и терета, за човека услуге. Међутим, како би се продужио век трајања, како би се осигурала његова сигурност и квалитет рада, људи ће ставити лифт у употребу након серије услуга одржавања, поправке и трансформације. Лифт производна предузећа у одређеном историјском периоду у складу са тренутним националним или индустријским стандардима производње и уградње лифта како би се обезбедила употреба друштва, то би требало оправдати. Међутим, ако постојећи стандарди безбедности лифта који узимају тренутну инспекцију, прва фаза или друга фаза инсталације коришћења лифта, а они у лифту нису модификовани, јасно је да се оне могу користити у лифт је доста неусклађености Садашњи сигурносни стандард лифтова. Погодности лифт