Categories
Kontaktirajte nas

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

News

Dom > Novosti > Sadržaj

Примена лифта за путнике у развоју модерне технологије

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Oct 23, 2017

У брзом развоју савремених градова, излазак из високог степена се развија. Лифтови су вертикална транспортна опрема која превози путнике или терет у згради. Развој кинеске индустрије лифтова, од реформе и отварања до данас, индустрија лифтова је неприметна кроз од нуле, од тамо до многих, од многих до финих развојних процеса. Са великим променама на тржишту станова, Кина је постала највеће и најбрже растуће тржиште лифтова на свету. Тренутно је број лифтова у Кини премашио 1 милион јединица и одржава годишњу стопу од 20%, тржишни изгледи су оптимисти. Ови лифтови служе на различитим местима као што су писане собе, апартмани, тржни центри и тако даље.

Са становишта смањења загађења животне средине, "зелени" нови концепт ће постати главна нијансе 21. века, глобално зелено тржиште за предузећа која су први пут представила зелене производе, Роб Девелопмент пружа широк простор, који обрачунава зелено маркетиншко тржиште , који може савладати иницијативу конкуренције.

Зелени концепт је општи тренд развоја лифта. Главни развојни трендови су следећи: Континуирано побољшање дизајна производа, производња еколошки прихватљиве ниске потрошње енергије, ниска бука, без цурења уља, без цурења, без електромагнетних сметњи, без водоотпорног мазива загађење лифтом. Лифт трактора користећи најлон синтетичку влакну за вучу, челични појас, као што није уље за загађење уља за мазање. Декорација лифтова биће коришћена без (мање) материјала за загађење животне средине, повећања нето оптерећења лифтова и регенерације моторног пренапона пуним оптерећењем Технологија опоравка генерације, постављање лифтова неће морати да се монтирају скеле, делови лифтова у производњи и коришћењу животне средине немају ударац (као што је кочиона кожа не сме користити азбест) и материјали се могу рециклирати.

Мере за смањење потрошње енергије у лифтовима су разноврсне. Углавном укључује: одабрати да смањи инерцију механичког система лифта и отпорност на трење, рационално коришћење тежине и равнотеже. Погонски систем коришћењем трајне магнетне синхроне без четкице без трактора од принципа рада трајног магнетног синхроног мотора који узбуђење остварује трајним магнетом, не треба да обезбеди додатну струју струје статора, па се фактор снаге мотора може постићи веома висок .