Categories
Kontaktirajte nas

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

News

Dom > Novosti > Sadržaj

Ekspresni lift na precizne poslovni razvoj režim

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Jun 29, 2016

Sa tržište nekretnina koji je postepeno smanjila veličina, imao nastavak uticaj na razvoj nizvodno poslovanja. Lift proizvođača, za primer, okrenuta na tržištu smanjio se, višak kapaciteta situaciju, tržišne konkurencije postaje sve više svirepo. U sklopu Otis China brend strategiju razvoja, Sigma lift i brzo liftovima tokom cele godine da ostvari "pobeda" biznis rasla konstantno po dolaru. U tom smislu, rekao je g. Qin Xue, Predsjednik Sigma/brzo podizanje, "zatim smo će se fokusirati na unapređenju njihovog poslovanja. Češalj kroz mrežu prodaje i uslužnim integrisanje proizvoda, maksimum da zadovolje potražnju na tržištu i ostvari sve veći udeo na tržištu, poboljšati konkurentnost na dvojno razvojni ciljevi. "

"Homogenizacijom konkurencije" je jedan od trenutnih izazova sa kojima se suočava većina kompanija u lift. 2015 godine, ekspresnim liftom precizno poimanje tržišnim trendovima, jedinstvenog nadogradnje preko svih linija proizvoda, novu generaciju ultra tihu sobu Hypex7200, kako bi se bolje poboljšati prevoz iskustva; pokretne stepenice proizvode u sve komercijalne Otis globalnog proizvoda planiranje i proizvodni sistem, osigurati kvaliteta i standardi globalna harmonizacija. Nadograđeni proizvod linije će u potpunosti podržati ekspresni lift, vrhunski stambeno -poslovnih kompleksa oblastima kao što su razvoj Plaza.

Otis lift, Predsjednik Kine Zheng Peiming rekao, "Naš glavni prioritet je razvoj kontinuirano poboljšanje tehnologije i razvoj proizvoda po nivoima, nastaviti da zadovolje potražnju na tržištu. Otis China će izraziti snažnu podršku, homogenizacijom pomažući brendova tržištu da steknu konkurentsku prednost. “