Categories
Kontaktirajte nas

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

News

Dom > Novosti > Sadržaj

Lift projekt skupi najveću pažnju bezbednosti

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Jun 29, 2016

Lift industrija "zlata i devet srebrnih deset" ovoj izjavi, ovo mogao mottoes sa vladom nabavkama tržišta. Unesena u septembru, Jiangsu "," Anhuej "," Zhejiang "i" Chongqing objavio lift projekta tendere, koji od više desetina miliona juana.

Iz sa zahtevima ove velike projekte i nadmetanje kvalifikacija dobavljača i tehnologije postane u centru pažnje procjena. Među njima, većina nabavki u liftu sigurnost pažnju.

Sudeći po ove predstojeće otvaranje projekta lifta, ponuđač uslove su relativno visoke. Na primer, Cao Chong, yaohai okrug od Hefei grad zajednica potplata, koji zahteva ponuđača da lift producenti i registrovani kapital ne manje od 100 miliona juana; sa putnicima prave kvalifikacije na nivou, kao i instalaciju, održavanje, reforma-nivo kvalifikacije; Baci od skoro pet godina brendova instalirani i prošlo je kvalitetan nadzor odeljenja bezbednosna inspekcija učinka lift, jedini ugovor iznos nije manje od 10 miliona juana.

Pod uticajem lift nesreće su česte u poslednjih nekoliko godina, vladinih nabavki takođe se povećao akcenat na sigurnost lifta, bezbednosne odredbi tenderske dokumentacije zahtijeva značajno povećan. Tender dokumentacije i napravljenoj jasno pokazuje da je u protekle tri godine, nakon što je brend podizanje sigurnosti incidenata da ne učestvuju na tenderu.