Categories
Kontaktirajte nas

Adresa: Taihu Road, industrijska zona Badu, grad Zhenze, grad Suzhou, provincija Jiangsu, PRChina.

Poštanski broj: 215233

Zemlja: PRChina

Kontakti: Jean Wen (Ms.)

E-pošta: jean_ diaoelevator @ aliyun.com

jean_wen@diaoelevator.com

Tel .: + 86-512-63878860

Faks: + 86-512-63970073

Mob .: + 86-13511269241

Knowledge

Dom > Izložba > Sadržaj

Princip rada

Suzhou Diao Elevator Co., Ltd | Updated: Jun 29, 2016

Pokretnih su dve osnovne komponente lanac, koji cirkuliše oko dva para zupčanika okreće. Na vrhu na pokretnim stepenicama, nema opremu za preuzimanjem elektromotor, puni lanac prsten. Tipično je za pokretne stepenice koristeći motor od 100 HP da rotirate opremu. Motor i lanac sistemima koji su instalirani na na tras, okvir se odnosi na tih metalnih struktura kojim se proširuje između dva sprata.

Različite od pokretne kreće avion, krug lanac je niz stepenice. Pokretnih su najinteresantniji mesta premestite ove korake. Lanac se pomera, stepenice ostaju nivo. Na vrhu i dnu pokretne stepenice, stepenice skupljeni jedni sa drugima da formira platformu. Tako da su uz i niz pokretnih je lakše.

Svaki korak na pokretnim stepenicama ima dva seta točkovi, rotiranje duž dva odvojenih kanala. Gornja jedinica (blizu vrha stepenicama točkovi) povezan s rotacijom lanca, a na vrhu zasnovanih na pokretnim stepenicama opremu za vozila. Drugi skup točka samo puzim na stazi, iza u prvom setu automobil.

Dve numere raspoređena, tako da je svaki korak je nivo. Na vrhu i dnu horizontalni položaj za rail pokretne stepenice, Dakle to korak ravan. Postoji niz brazde unutar svakog koraka, tako da tokom procesa poprečno i posle dva koraka povezani su zajedno.

Pored skretanja lanac prsten, na pokretnim stepenicama u motor možete da premestite naslon za ruku. Naslon ruku samo okrugla gumena pokretnoj kruћi kroz niz točka. Pokretne precizno podešen, do brzine od koraka su potpuno isti, da se korisnici se glatko.

Pokretne stepenice sistem ne izmišljam desetine priče kao u liftu, ali je bio prilagođen da obezbedi prevoz na kratkim relacijama. Ovo je zato što u srednjoj učita stopi od pokretne stepenice. Podigni nakon punog, morali da čekaju na kraju dostigne određeni nivo i vraća na drugi ljudi mogu da podignem. Na pokretnim stepenicama, sve dok osoba dostigne gornji bi pozicije za druge.


Par: ne

Sledeći: Osnovni uvod u pokretnih